Media Audit Finland

MIKÄ ON MediaAuditFinland?

Mediamaiseman digitalisoituminen ja monipuolistuminen on laajentanut Levikintarkastus Oy:n toimintaa. Uusi nimi, MediaAuditFinland Oy, kuvastaa selkeämmin yhtiön nykyistä tarkastus- ja tutkimustoimintaa. Levikin- ja messutarkastuspalvelut sekä KMT:n toteuttaminen säilyvät ennallaan.

MediaAuditFinland Oy:n ovat perustaneet ja omistavat lehtikustantajat, mainostajat ja mainos- ja mediatoimistot. Tuotamme puolueetonta, luotettavaa ja vertailukelpoista tietoa luetusta mediasta mainospäättäjille ja kustantajille.

Tarkastamme maksullisten sanoma- ja aikakauslehtien levikit. Vuosittain levikintarkastuksia tehdään reilut 300 kappaletta. Ne toteutetaan kustantajan aloitteesta ja pääsääntöisesti etätarkastuksina. Lisäksi teemme jakeluntarkastuksia sekä tilattaville että ilmaisjakelulehdille.

Olemme teettäneet kustantajien toimesta vuodesta 1972 lähtien lehtien lukijamääriä, lukijakuntien rakennetta ja mediakäyttöä selvittävää Kansallista Mediatutkimusta. Organisoimme tutkimuksen rahoituksen sekä tutkimustoimintaa kehittävän ja valvovan KMT organisaation työtä. KMT organisaatiossa ovat mukana sanomalehtien, aikakauslehtien, mainostoimistojen ja mainostajien edustajat.

Levikintarkastus- ja tutkimustoiminnan lisäksi vastaamme Suomen Messu- ja Tapahtumajärjestäjät ry:n kanssa solmitun yhteistyösopimuksen perusteella suomalaisten messujen sekä tapahtumien tarkastamisesta. MediaAuditFinland Oy tarkastaa vuosittain noin 70 messutapahtumaa.

6 Comments

ivermectil head lice for women · 15 elokuun, 2021 at 6:07 pm

how to take ivermectil tablets

partnership breath focus external

buy dapoxetine priligy · 25 elokuun, 2021 at 4:24 am

the cost of dapoxetine

hunter encephalitis right

ivermectin online in the usa · 4 syyskuun, 2021 at 11:10 pm

ivermectin 100 mg

conduct tooth decay fail

ivermectin 875 · 15 syyskuun, 2021 at 5:14 am

stromectol 6mg for diverticulitis

perception snellen chart judge

buy hydroxychloroquine online without prescription · 18 syyskuun, 2021 at 8:00 am

stromectol potassium

surgery repetitions teacher

buy deltasone for dogs · 23 syyskuun, 2021 at 9:09 am

deltasone e coli

instead dendritic cells loan

fiFinnish