NettiKMT kirjautumissivu

NettiKMT on kaikkien KMT tilaajien käytössä oleva suljettu nettiportaali, josta löytyy kunkin lehden KMT tulokset PowerBI -raportteina ja muut KMT:hen liittyvät dokumentit (mm. tulosten yhteenveto -raportti, KMT käyttösäännöstö, KMT faktat, tutkimuslomakkeet). NettiKMT:n käyttö edellyttää, että olet kirjautunut mediaauditfinland.fi sivulle. Linkki ohjaa sinut automaattisesti kirjautumissivulle, jos et vielä ole kirjautunut.

Huom! KMT 2023 luvut ovat julkisia 22.9., sitä ennen vain sisäiseen käyttöön!

 NETTIKMT

Jos Sinulla on NettiKMT:n käyttöön liittyviä kysymyksiä, salasanasi on hukassa tai jos tarvitset NettiKMT tunnuksen, ota yhteyttä:

MediaAuditFinland Oy
Miikka Merikoski (050-523 1596)

Huom. NettiKMT:n lisäksi KMT tuloksia voi käyttää Kantarin lisensoimalla Planner jälkikäsittelyohjelmistolla, joka mahdollistaa KMT datan monipuolisen tilastollisen analysoinnin esim. yhdistelmämuuttujien rakentamisen eri tunnusluvuista ja mediasuunnitelmien teon Plannerin sisältämien medioiden hintatietojen avulla. Citrix on Planner-ohjelmiston uusi jakelualusta, joka mahdollistaa Plannerin käytön missä tahansa verkkoyhteyden kautta, Planner-datan toimituksen verkon yli ja takaa entistä paremman tietoturvan käyttäjille.

fiFinnish