MediaGuru tuo kotimaisen osaamisen tähän päivään – tule kuulemaan lisää mediainvestointien trendeistä 12.2.2024 järjestettävään tiedotustilaisuuteen

MediaGuru päivittää markkinointitoimialan parissa työskentelevien henkilöiden ja alalle pyrkivien osaaminen vastaamaan paremmin nykyisiä mediaryhmien standardeja ja työelämän kasvavia vaatimuksia.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun toteuttama MediaGuru kutsuu sinut lämpimästi tervetulleeksi 12.2.2024 klo 09–10 MS Teamsissä järjestettävään tiedotustilaisuuteen, jossa se esittelee kattavan tarvekartoituksen kautta luodun strategiansa markkinointitoimialan parissa työskentelevien henkilöiden työurien pidentämiseksi ja työhön sijoittumisen parantamiseksi.

MediaGuru rakentaa Suomeen kotimaisen ja täysin riippumattoman sertifiointijärjestelmän, jonka avulla voidaan osoittaa mediainvestointien suunnitteluun ja ostamiseen liittyvä osaaminen. Samassa yhteydessä se luo eri mediaryhmiä koskevia koulutusmoduuleita, jotka vastaavat alan tuoreinta tietotaitoa ja parasta pedagogista osaamista.

Omavalintaisia koulutusmoduuleja ovat muun muassa liikkuva kuva, ääni ja radio, uutis- ja aikakausmedia, ulkomainonta ja DOOH, digimedia ja -kanavat sekä kokonaisvaltainen mediasuunnittelu, jossa huomioidaan myös markkinointitoimialan vastuullisuus ja eettisyys.

Koulutusmoduulien ja sertifikaattien lähtökohtana on avoimuus ja objektiivisuus, joita vaalitaan koko prosessin ajan. MediaGuru ei suosi yhtä mediaryhmää toisten ylitse, vaan se huomioi jokaisen hyödyt ja haitat, jotta sertifikaattien suorittajilla olisi kattava kuva mediaryhmistä tai mediainvestointeihin liittyvän suunnittelun kokonaisuudesta.

MediaGurun yhteistyökumppaneina toimivat Suomen suurimpien mediaryhmien liitot: Screenforce Finland, RadioMedia, Outdoor Finland, MediaAudit Finland sekä Aikakausmedia. MediaGurun rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu sekä Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.

Tilaisuudessa ääneen pääsevät niin MediaGurun työryhmän jäsenet kuin liittojen edustajatkin.

Tilaisuuden aika ja paikka

Paikka: Microsoft Teams

Aika: 12.2.2024 klo 09–10

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/MediaGurun_tiedotustilaisuus_0676

Categories: Ajankohtaista

fiFinnish