Outdoor Impact CAFAS-tietokanta ja Clear Channel Suomen sekä JCDecaux Finlandin tuotepaketit on nyt päivitetty vuodelle 2022. Löydät uuden tietokannan sekä tuotepaketit Outdoor Impact Extranetistä.

Muistathan, että jos käytössäsi on jo CAFAS-ohjelma, riittää että vanhan tietokannan korvaa uudella tietokannalla. Uusimman tietokannan versio on V1. Tarkistathan päivityksen jälkeen CAFAS-ohjelman käynnistäessäsi, että uusin tietokannan versio on varmasti käytössä.

Tämän päivityksen yhteydessä on päivitetty vain yhtiöiden mainosvälineiden pintatietoja. Liikennemääriä ei ole päivitetty, koska COVID poikkeusajan liikennevirrat eivät olisi omiaan kuvaamaan nykyistä tilannetta. Vastaavalla tavalla on toimittu muissakin maissa, joissa CAFAS on käytössä.

Jos sinulla ei ole käyttäjätunnusta tai olet unohtanut käyttäjätunnuksesi Outdoor Impact Extranetiin, laitathan käyttäjätunnusanomuksen täältä sekä vielä erillisen ilmoituksen sähköpostilla: emma.syyrakki(at)mediaauditfinland.fi

Categories: Ajankohtaista

fiFinnish