Asiakkaamme ja sidosryhmämme antoivat toukokuussa arvokasta palautetta toiminnastamme  niin KMT:n kuin levikintarkastusprosessinkin suhteen.

NetPromoterScoremme oli ennätyskorkea 39. Suosittelijat arvostavat luotettavuuttamme, asiantuntemustamme ja tuottamamme tiedon hyödyllisyyttä sekä palvelun ystävällisyyttä . Ei-suosittelijat kaipasivat prosessien ja tuottamiemme lukujen modernisointia.

Kansalliselle Mediatutkimukselle KMT:lle sen käyttäjät antoivat kouluarvosanan 8,0. KMT:tä pidettiin  tärkeänä ja  käyttökelpoisena tutkimuksena, jota hyödynnetään ylivoimaisesti eniten lukijamäärien ja kokonaistavoittavuuslukujen mediamyynnin tukena.

Levikintarkastusprosessin kouluarvosanaksi saatiin LT-asiakkailta lähes kiitettävä 8,6. Tarkastustoimintaa pidettiin erittäin luotettavana, asiantuntevana ja ystävällisenä. Kritiikkiä saatiin tarkastuslomakkeen epäselvyydestä digitaalisten kappaleiden raportoinnin kohdalla.

MediaAuditFinlandin yrityskuvassa vahvuuksinamme ovat edelleen ammattitaitoisuus ja kyky tuottaa luotettavaa tietoa. Neljän viimeisen vuoden kehityksen kertoo alla oleva kuva:


Kiitokset kaikille arvokasta palautetta antaneille asiakkaillemme ja sidosryhmille, jatketaan keskustelua!

Categories: Ajankohtaista

fiFinnish